AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyilik meleği görmek

Kahve falında iyilik meleği görmek

Kahve falında iyilik meleği görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kazançlı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyilik meleği gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında iyilik meleği görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında cebrail meleğini görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah melek görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında melekten korkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını melek görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında melek kanadı görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşamına bakacağına delalettir.

Kahve falında mikail meleği görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında melekle konuşmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir