AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi kadın görmek

Kahve falında iyi kadın görmek

Kahve falında iyi kadın görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi kadın gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında hasta kadının iyileştiğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında iyi bir kadın görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi kadın görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında felçli hastanın iyileştiğini görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işarettir.

Kahve falında hasta kişiyi iyileşmiş görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı iyi görmek makam edineceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi puan aldığını görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin iyi görmediğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir