AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir haber almak

Kahve falında iyi bir haber almak

Kahve falında iyi bir haber almak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında iyi bir haber almak gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Kahve falında iyi haber duymak sıkıntılarından kurtulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında telefonla iyi haber almak büyük bir tartışma yaşayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında iyi bir haber almak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında telefonda iyi haber almak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında iyi bir arkadaşını görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği birini kırmaya işaret eder.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok iyi futbol oynamak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok iyi yüzdüğünü görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir