AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir adam görmek

Kahve falında iyi bir adam görmek

Kahve falında iyi bir adam görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sermaye kaybedeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında iyi bir adam gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında iyi bir adam görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir iş bulmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında iyi bir öğretmen görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında işlerin iyi gittiğini görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanından iyilik görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini iyileştirdiğini görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir