AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde uyuduğunu görmek

Kahve falında işyerinde uyuduğunu görmek

Kahve falında işyerinde uyuduğunu görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında işyerinde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında işyerinde uyumak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde uyuduğunu görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Kahve falında çocuğun uyuduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Kahve falında eşine sarılıp uyumak bir süre bu durumun devam edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında karın içinde uyumak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle uyumak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kucağında uyumak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede uyumak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir