AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde uyumak

Kahve falında işyerinde uyumak

Kahve falında işyerinde uyumak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde uyumak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında işyerinde uyumak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde uyuduğunu görmek sırların ortaya çıkmasına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin uyuduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda uyuduğunu görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin uyuduğunu görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında biriyle birlikte uyumak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde uyumak gülen yüzünün solacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinin uyuduğunu görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir