AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde ağlamak

Kahve falında işyerinde ağlamak

Kahve falında işyerinde ağlamak hayata karşı isteksizleşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde ağlamak gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında iş arkadaşının ağladığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde ağlamak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri soyulmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde çöp görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir işyerinde çalıştığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir işadamı görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinden hediye almak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir