AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri taşımak

Kahve falında işyeri taşımak

Kahve falında işyeri taşımak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, mallarının da hayırlı olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyeri taşımak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında işyerini başka yere taşımak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında işyeri taşımak içebileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtta çanta taşımak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında belde silah taşımak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, düzenin kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını taşımak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küfe taşımak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadın taşımak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sermayesini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir