AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiklal marşı söyletmek

Kahve falında istiklal marşı söyletmek

Kahve falında istiklal marşı söyletmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret eder.

Kahve falında istiklal marşı söyletmek gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Kahve falında istiklal marşı okuduğunu görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında istiklal marşı söyletmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına yorulur.

Kahve falında istiklal marşını dinlemek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında istiklal marşını okuduğunu görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında istiklal marşını duymak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istiklal marşı duymak hayata karşı cesaretini kıracağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Kahve falında istiklal marşı okunduğunu görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir