AnaSayfa / Genel / Kahve falında işten ayrılma görmek

Kahve falında işten ayrılma görmek

Kahve falında işten ayrılma görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında işten ayrılma gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında işten ayrılanı görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında işten ayrılan arkadaşını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında işten ayrılmayı görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işten ayrılacağını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında işten ayrılma görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki işte çalışmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği birini kırmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir