AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeyerek birini öldürmek

Kahve falında istemeyerek birini öldürmek

Kahve falında istemeyerek birini öldürmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında istemeyerek birini öldürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Kahve falında istemeden adam öldürmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmek istememek moral olarak çok iyi hissedeceğine, girilen yolda zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında istemeden kedi öldürmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında istemeden birini öldürmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında istemeden öldürmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini istemeden öldürmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ağır günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında istemeyerek birini öldürmek sağlık sorunlarının biteceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek tövbe etmeye, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir