AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı ağlarken görmek

Kahve falında arkadaşı ağlarken görmek

Kahve falında arkadaşı ağlarken görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, onları koruyup kollayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı ağlarken gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Kahve falında bir arkadaşını ağlarken görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ağlarken görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ağlıyor görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını ağlarken görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, onlara değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarını ağlarken görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir