AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul görmek

Kahve falında istanbul görmek

Kahve falında istanbul görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istanbul gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Kahve falında yahya ismini duymak hayatını yoluna sokacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ilyas ismi görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalet eder.

Kahve falında evde istenmemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında melek ismi duymak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında firma ismi görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehir ismi görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ismini yazılı görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin ismini görmek bir anda atılıma geçeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir