AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı öldürmek

Kahve falında arkadaşı öldürmek

Kahve falında arkadaşı öldürmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı öldürmek gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında arkadaşının düşüp öldüğünü görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla ölmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını öldü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öldürmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayan arkadaşının öldüğünü görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir