Kahve falında ışıltılı taşlar görmek

Kahve falında ışıltılı taşlar görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ışıltılı taşlar gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında ışıltılı taşlar görmek işlerinde çok başarılı olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışıltılı elbise giymek kimseden korkmayacağına, mallarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışıltılı deniz görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ışıltı görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıltılı ayakkabı görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ışıltı görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıltılı su görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir