Kahve falında ışıltılı ayakkabı görmek

Kahve falında ışıltılı ayakkabı görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıltılı ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında ışıltılı ayakkabı görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ışıltılı elbise giymek çok tahsilli bir kişi olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ışıltılı su görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ışıltılı deniz görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde ışıltı görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Kahve falında ışıltılı taşlar görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında ışıltı görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir