Kahve falında işe atanmak

Kahve falında işe atanmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, çocuklarının fazla olacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işarettir.

Kahve falında işe atanmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında işe atanmak hayattan yana keyif bulacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işe atandığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet işine atanmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir işe atanmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir işe atanmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında atatürkün anıtkabri görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yüksek ata binmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ata bindiğini görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir