Kahve falında işe alınmamak

Kahve falında işe alınmamak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işe alınmamak gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında işe alınmamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alınan yeri görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında alınmış kaş görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, dinç kalacağına işarettir.

Kahve falında sınava alınmamak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni alınmış ayakkabı görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alınan yer görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, mevkie edineceğine delalettir.

Kahve falında kaşları alınmış görmek en küçük sorunda parlayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir