AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu işetmek

Kahve falında erkek çocuğu işetmek

Kahve falında erkek çocuğu işetmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yoksul için zenginliğe, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu işetmek gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Kahve falında işeyen erkek çocuğu görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu işerken görmek onu alkışlayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu işerken görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu işetmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu işetmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu işetmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu işetmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir