AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri mantar görmek

Kahve falında iri mantar görmek

Kahve falında iri mantar görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iri mantar gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Kahve falında iri mantar görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, nasibin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında karda mantar görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan mantar toplamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında mantar kesmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mantar toplamak sahip olduğu nimetin artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok mantar toplamak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında turuncu mantar görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına inanılır.

Kahve falında kültür mantarı görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir