AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bebek doğurmak

Kahve falında iri bebek doğurmak

Kahve falında iri bebek doğurmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında iri bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında iri bebek doğurmak ekmeğinin azalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri erkek bebek görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iri bebek görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında bebek doğurmak emzirmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalettir.

Kahve falında dişli bebek doğurduğunu görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çok güzel bebek doğurmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir