AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa aşık olmak

Kahve falında arkadaşa aşık olmak

Kahve falında arkadaşa aşık olmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa aşık olmak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında arkadaşa aşık olmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşına aşık olmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşına aşık olmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşına aşık olmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını aşık görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına aşık olmak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir