AnaSayfa / Genel / Kahve falında intiharı etmek

Kahve falında intiharı etmek

Kahve falında intiharı etmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında intiharı etmek gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Kahve falında başkasının intiharını görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında intiharı düşünmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin intiharına sebep olmak isteklerinin yerine geleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin intiharını görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında intiharı eden birini görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, bunun için sabırsızlanacağına delalet eder.

Kahve falında birini intihardan kurtarmak yüksek moral sahibi olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında intiharı görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin intiharını duymak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir