AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan gömmek

Kahve falında insan gömmek

Kahve falında insan gömmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, insanları kandıracağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında insan gömmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında diri insan gömmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa insan gömmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında canlı insan gömmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında insan gömmek iyiliklerden yüz çevirmeye, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan gömmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı gömmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanı diri diri gömmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir