AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzü görmek

Kahve falında insan yüzü görmek

Kahve falında insan yüzü görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan yüzü gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Kahve falında gölde yüzen insan görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan yüzlü insan görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında derisi yüzülmüş insan görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında insan yüzlü kedi görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalettir.

Kahve falında yüzü kara insan görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde insan yüzü görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir