AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan topluluğu görmek

Kahve falında insan topluluğu görmek

Kahve falında insan topluluğu görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Kahve falında insan topluluğu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Kahve falında insan topluluğu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluluk insan görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde konuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Kahve falında sinek topluluğu görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek yardımda bulunacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek yüzünün her daim güleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında yahudi topluluk görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan topluluğu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir