AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan parçalanması görmek

Kahve falında insan parçalanması görmek

Kahve falında insan parçalanması görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kişinin gönlünü alacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, zor günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan parçalanması gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Kahve falında insanı parçalara ayırmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında insan eti parçaları görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet eder.

Kahve falında parçalanan insan görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanların parçalandığını görmek doğruluğu bulacağına, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan parçaları görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın parçalandığını görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın parçalandığını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalettir.

Kahve falında insan parçalanması görmek hedeflerine kavuşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir