AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan ölüsü görmek

Kahve falında insan ölüsü görmek

Kahve falında insan ölüsü görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, zor durumlarda kalacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında insan ölüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Kahve falında ölü insanı diri görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, haneye dertlerin gireceğine  alamet eder.

Kahve falında ölü insan eli görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işarettir.

Kahve falında bir insanın ölüp tekrar dirildiğini görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında insan ölüsü görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanı görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla sarılmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla tokalaşmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanı ölmüş görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir