AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kaka görmek

Kahve falında insan kaka görmek

Kahve falında insan kaka görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kaka gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında insan kakası yemek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın kaka yaptığını görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında insan kakası temizlemek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kaka görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka tutmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka yemek kafasındaki sorunları çözeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kaka yaparken görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kaka yaptığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir