AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti satmak

Kahve falında insan eti satmak

Kahve falında insan eti satmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, işlerinden feragat edeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti satmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Kahve falında insan eti satmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz eti satmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et satmak zenginlik sahibi olunacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Kahve falında koyun eti satmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı et satmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et satmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga ettiğini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan eti satın almak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir