AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz başlı insan görmek

Kahve falında öküz başlı insan görmek

Kahve falında öküz başlı insan görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında öküz başlı insan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında öküz başlı insan görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan başlı insan görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında insan başlı at görmek iyiliğe ve güzelliğe, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek başlı insan görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki başlı insan görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında insan başlı köpek görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan başlı hayvan görmek rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çift başlı insan görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir