AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaatçı olmak

Kahve falında inşaatçı olmak

Kahve falında inşaatçı olmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çok iyi şeylere, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında inşaatçı olmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında kaba inşaat görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaata gitmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında inşaata taşınmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat halinde eve taşınmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat tozu görmek iyileşme göstereceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabede inşaat görmek ekmeğine leke süreceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında inşaat süpürmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir