AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaata gitmek

Kahve falında inşaata gitmek

Kahve falında inşaata gitmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, yol kat edeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sağlıklı ve zinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inşaata gitmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında inşaata gitmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet inşaatı görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat cami görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ev inşaatı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında inşaatta gezmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında evi inşaat halinde görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kaba inşaat görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir