AnaSayfa / Genel / Kahve falında ingilizce konuştuğunu görmek

Kahve falında ingilizce konuştuğunu görmek

Kahve falında ingilizce konuştuğunu görmek başarıların çoğalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, güzelliklere rast gelineceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ingilizce konuştuğunu gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında ingilizce konuştuğunu görmek alışveriş yapacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ingilizce konuşmaya çalışmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ingilizce sınavı olduğunu görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında inen uçak görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında dik merdivenden inememek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında inmiş uçak görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında ismet inönü görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir