AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek pisliği görmek

Kahve falında inek pisliği görmek

Kahve falında inek pisliği görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek pisliği gördüyseniz:

  • Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir.

Kahve falında inek pisliğine düşmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında inek pisliği yemek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek pisliğine basmak çok daha mutlu olunacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek pisliğini temizlemek gülmeye hasret kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek pisliği temizlemek yönetici koltuğuna yükseleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek ve pisliğini görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına inanılır.

Kahve falında inek pisliği görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına inanılır.

Kahve falında insan pisliğini görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir