Kahve falında inek yıkamak

Kahve falında inek yıkamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Kahve falında inek yıkamak gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında inek yıkamak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında alacalı inek görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında huysuz inek görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek gütmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına inanılır.

Kahve falında çiğ inek sütü içmek ticari anlamda yön değiştireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü inek görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin doğurması görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir