AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan gelmek

Kahve falında arkadan gelmek

Kahve falında arkadan gelmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, her istediğini elde edeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadan gelmek gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında arkadan gelmek iyi anlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadan kan geldiğini görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında atı arkadan görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arkadan itilmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadan vurulmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kazancını artıracağına yorulur.

Kahve falında kendini arkadan görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadan bıçaklandığını görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kadına arkadan sarılmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir