AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sattığını görmek

Kahve falında inek sattığını görmek

Kahve falında inek sattığını görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalettir.

Kahve falında inek sattığını gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Kahve falında ağlayan inek görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında ineğin işediğini görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah inekler görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek topluluğu görmek yıkılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında inekten korktuğunu görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, duaların kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında inek ve ahır görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında birçok inek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ineği kaybetmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir