AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek pişirmek

Kahve falında inek pişirmek

Kahve falında inek pişirmek güveninin artacağına, kederinin dağılacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kafasının rahat olacağına, büyük hatalar yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında inek pişirmek gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Kahve falında inek eti pişirmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında inek sütü pişirmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında inek pişirmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında yağda hamur pişirmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yemekler pişirmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kabak pişirdiğini görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartma pişirmek işlerin ve düzenin bozulacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir