AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek manda görmek

Kahve falında inek manda görmek

Kahve falında inek manda görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, uzaktan haberler işiteceğine, hacetinizin giderilmesine, yeni bir semte taşınılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek manda gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında inek manda görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında manda sürüsü görmek işinin ehli olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan manda görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında suda manda görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında boynuzlu manda görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz manda görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulur.

Kahve falında manda sütü sağmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulur.

Kahve falında manda yavrusu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir