AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz manda görmek

Kahve falında beyaz manda görmek

Kahve falında beyaz manda görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz manda gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında beyaz manda görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, insanlarla iç içe olacağına işaret eder.

Kahve falında manda yavrusu görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında manda boku görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında manda sütü görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah manda görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında manda sürüsü görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında manda sütü sağmak ailesinden hayır göreceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında manda kesmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir