AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin boynuzladığını görmek

Kahve falında ineğin boynuzladığını görmek

Kahve falında ineğin boynuzladığını görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ineğin boynuzladığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında ineğin boynuzladığını görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküzün boynuzladığını görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Kahve falında koçun boynuzladığını görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında inek tersi görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında inek eti pişirmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında baygın inek görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözlü inek görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında inek ve pisliğini görmek şifa bulacağına, borçlarının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir