AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir koparıp yemek

Kahve falında incir koparıp yemek

Kahve falında incir koparıp yemek yol kat edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, neşesini kaçıracağına, evlatlarından hayır bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, başarı ve zafer kazanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında taze incir yemek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı incir yemek kalp kıracağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Kahve falında dalında incir yemek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yalnız hissetmeye işaret eder.

Kahve falında incir ve dut yemek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek çok iyi işler gerçekleştireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında incir üzüm yemek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı incir yemek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir