AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah inci yüzük görmek

Kahve falında siyah inci yüzük görmek

Kahve falında siyah inci yüzük görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah inci yüzük gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Kahve falında siyah inci yüzük görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci yüzük görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inci kolye ve yüzük görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci yüzük takmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında inci yüzük hediye almak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına yorulur.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında inci yüzük almak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında inci yüzük görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir