AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci bulmak

Kahve falında inci bulmak

Kahve falında inci bulmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, isabetli kararlar alacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında inci bulmak gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz inci bulmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında inci bulmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden inci bulmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde inci bulmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında inci takı görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine inci hediye etmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında istiridye inci görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında inci küpe hediye etmek sağlığın da bozulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir