AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam gazali görmek

Kahve falında imam gazali görmek

Kahve falında imam gazali görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam gazali gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında imam gazali görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet eder.

Kahve falında imam gazaliuyi görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kişinin daha çok kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında imama para vermek işlerin devam edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında caminin imamını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında imam nikahı yapmak muradın yerine geleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında imam elbisesi giymek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imam nikahıyla evlendiğini görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir