AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilkokulda okuduğunu görmek

Kahve falında ilkokulda okuduğunu görmek

Kahve falında ilkokulda okuduğunu görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilkokulda okuduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ilkokulda okuduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilkokula gittiğini görmek işlerinde kara geçeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilkokul öğrencisi olmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilkokulunu görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Kahve falında eski ilkokul arkadaşını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ilkokul öğretmenini görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ilkokul aşkını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, onları gücendireceğine işarettir.

Kahve falında ilkokul önlüğü giymek çok sevinip işinin başına geçeceğine, hastalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir