AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilkokulunu görmek

Kahve falında ilkokulunu görmek

Kahve falında ilkokulunu görmek tüm dileklerin tutacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında ilkokulunu gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Kahve falında eski ilkokul arkadaşlarını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ilkokul öğretmenini görmek rahat yaşayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilkokul öğrencisi olmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ilkokulda görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ilkokula yeniden başlamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ilkokula gitmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilkokul aşkını görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilkokulda okuduğunu görmek yıpranacağına, strese gireceğine, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir