AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ilkokul arkadaşını görmek

Kahve falında eski ilkokul arkadaşını görmek

Kahve falında eski ilkokul arkadaşını görmek ticaretinin de bozulmayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında eski ilkokul arkadaşını gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Kahve falında eski ilkokul arkadaşını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ilkokul arkadaşlarını görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ilkokulunu görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ilkokul öğretmenini görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini ilkokulda görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilkokulunu görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ilkokul önlüğü giymek sermaye elde edeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilkokula gittiğini görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir