AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalmak

Kahve falında hamile kalmak

Kahve falında hamile kalmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatının daha kolay olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında köpekten hamile kalmak gitmediği yerlere gideceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe hamile kalmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kalmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında eşinden hamile kalmak prestij sahibi olunacağına, düşmanından kurtulmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir